sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäistervehdys!

Pääsiäisloma alkaa olemaan lopuillaan, säät on suosineet komealla auringonpaisteellaan! Toivottavasti sielläkin? 



Tämä blogi meinaa jäädä vähän huonolle, jotenkin tuntuu että niin moneen paikkaan pitäisi olla kirjoittamassa kuulumisia. Mietinkin että jos saisin toiseen blogiini yhdistettyä tämän kun jokaista kirjoitan eri sähköpostitunnuksilla. Tuolla verkkokaupan pohjassakin on integroituna blogi mutta vielä en ymmärtänyt miten sen saa kauppaan näkyviin.... Tein nuo kaupan sivut loppuviimein siis itse ja vielä tulee vastaan kaikenlaista mitä ei ole hoksannut ja mitä ei ymmärrä kuin vaan kokeilemalla. Mitään isompaa atk-alan koulutusta kun ei ole joten osa muokkauksista menee vähän veikkaa ja voita linjalla.

Ihanaa kun tuo aurinko paistaa ja asfalttikin isommilla teillä on jo hyvin näkyvissä. Olin viime viikolla tampereella ja helsingissä yhdistetyllä tytön sairaalakontrollikäynnillä sekä työreissulla. Pidin kutsut espoossa upealle naisporukalle. Kerron niistä lisää kohta mutta piti sanomani että nautin suunnattomasti tästä reissusta ja helsingin keväisistä kaduista (kotona odotti umpihanki). Pieni tyttöni oli siis mukanani ja perjantaina ennen illan kutsuja lähdimme Hakaniemen halliin. Asuin aikoinani jonkin aikaa helsingissä/espoossa ja ikinä ei ole Hakaniemen hallissa käynyt! joten nyt korjattiin tilanne. Kävelimme siskoni luota sinne kaikeassa rauhassa neidin tahtiin ja hallista lähdettyämme sokosta kohden mietin mielessäni miten ihanaa olikaan kävellä kaikessa rauhassa, nauttia auringonpaisteesta ja HIDASTELLA! :) Voi jos olisi ystävä ollut vierellä niin jalat olis viuhunut ja suu käynyt eikä olisi edes tajunnut missä sitä menee. Siskolleni takaisin ajettiin sitten "vihreällä junalla" neidin sanoin.

Perjantai-iltana ajelin espooseen pitämään RUKO-kutsuja ja mukava ilta olikin! Pääsääntöisestihän pidän kutsuja seinäjoen seudulla mutta muut paikkakunnatkaan ei ole poissuljettuja, mielellään "varmoja vieraita" olisi hyvä olla reilummin niin ajaminenkin kannattaa. Espoossa kutsut järjesti kaksi ystävää ja paikalla olikin paljon naisia.

Parin viikon päästä kutsuja lähden pitämään Vaasaan. Mielenkiinnolla odotan millaisen vastaanoton tuotteet saavat siellä. Nyt lähetän paljon paketteja oulun seudulle sekä etelä-suomeen. Ouluunkin on kutsuja pyydetty pitämään ja sinne voisinkin ajella tässä kevään aikana. Jos siellä suunnalla joku nyt kiinnostuu niin ei muuta kuin ota yhteyttä! :) Näitä tuotteitahan ei myydä kutsuperiaatteella muualla!

Pari kuvaa kaupalta vielä, järjestin kutsureissun jälkeen tavaroita takaisin hyllyille ja sattumalta syntyi herkullinen rivistö Aarikan kynttilänjaloista.



perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kaikki Nurmon Yläasteelle hop!!

Huomenta!

Viimeinen paketti haettiin postista hieman ennen iltayhdeksää! :) Siellä tuli Fermiltä muutamia juttuja lisää ja myös uuttakin mitä ei ole vielä kaupan valikoimassa ollut. Nyt pian autoa pakkaamaan ja kohti Nurmon yläastetta. Mannerheiminlastensuojeluliitto järjestää perinteiset maalismarkkinat tänään kello 10-13. MLL:n tapahtumasivulta poimittua;

Perinteinen ja odotettu lasten tarvikekirpputori la 9.3. Nurmon yläasteella!

Tuotemyyjät:
Helmililja, Leikkikauppa, Tinttaiita, The Kids and Mothers, Pikku Minea, Pipona,
Arkkikauppa, Mimilii, Ruko Design, POMPdeLUX, Leikkien, Blingo, Me&I,
Pipsaliina ja Silverjunglet

Lisäksi:
KiVa ry, Aktiivinen synnytys ry, Imetyksen tuki,
POKEYn kestovaippakirppis
Nurmon kappeliseurakunta

Anna & Ota nurkka
MLL:n "joka arpa voittaa" arvonta
MLL:n kahvio


Tervetuloa!

 

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Aarikan kevät 2013

Aarikan kevät saapui eilen ja löytyy täältä http://www.rukodesign.fi/aarikka-c-31.html Uusina väreinä saapui aniliini sekä omenanvihreä. 



Myös uusi sarja Hovila nyt markkinoilla. RUKOon saapui tuosta sarjasta lautasliinat. Aarikan sivuilla kerrotaan näin ; 

Uusi Hovila-kattaussarja yhdistää raikkaalla ja uudella tavalla puisto-ottimet ja Keisarinna-sarjan tarjoiluvadit sekä kynttiläjalat. Hovila-sarjaan kuuluu lautanen, muki, tarjotin ja lautasliina.

 Myös valkoisia salaattiottimia sekä kakkulapioita löytyy kevään ja kesän juhliin!