perjantai 23. marraskuuta 2012

Vanha Paukku ja joulunavaus


Lauantaina ja sunnuntaina kannattaa suunnata Lapualle Vanhaan Paukkuun joulunavausmessuille! Miljöö on ihana ja tunnelmallinen ja valikoimaa on laidasta laitaan! Alajokisaliin on tehty joulumaa. RUKOn löytää toisesta kerroksesta. Lisää tietoa löytyy täältä. Tunnelmallista viikonloppua!! Muistakaa Aarikan tarjous joka on voimassa sunnuntai-iltaan saakka.

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Aarikan joulua ja kampanja viikolle 47








Nyt on aika tunnelmoida kynttiläntuikkeessa! Ensiviikolle (vko 47) luvassa pikkujoulukampanja eli osta kaksi prinssi-kynttilänjalkaa saat prinsessa-tuikun hintaan 10e!! Nyt kannattaa ostaa kotimaista designia pukinkonttiin! Värejä on viisi ja osa alkaa olemaan vähissä joten toimi nopeasti niin saat haluamasi väriyhdistelmän! :) Mukavaa joulunalusaikaa!

torstai 15. marraskuuta 2012

15.11


Vielä odottelen tavaraa saapuvaksi Fermiltä. Mm. tuo ihana pilvilamppu on tulossa. Ja uutta tilausta saisi kohta laittaa menemään, nyt on pidettynä kahdet kotikutsut ja yhdet markkinat. Viikon päästä olisi ensimmäiset joulunavaukset ja muutamia kutsuja myös. Nyt alkaa pikkuinsen jo näkymään suunta mikä näistä tuotteista on niitä vetävempiä. Kameran osto taitaa olla edessä sillä neiti 4v kaatui meidän pokkarin kanssa ja zoomi jäi päälle. :/ no järkkäri on tässä ollut jo kauan haaveissa joten jospa sitten seuraava kamera olisi sitten sellainen

Verkkokaupan valmistuminen otti ensin askeleen taaksepäin ja nyt toivottavasti eteenpäin. Toivon mukaan pian päästään niitä availemaan! Tuolta facebookin kautta http://www.facebook.com/RUKOdesign tilaaminen onnistuu ja siellä näkee koko valikoiman! :)


Retrompaa Fermiä







Mustaharmaata






Kokosin tälläisen harmaa-mustan otoksen Ferm Livingin mallistosta. Tänään erään bloggarin kanssa puhuttiin kauan puhelimessa ja Fermin tuotteista. Näistä on moneen eri tyylisuuntaan ja makuun! :)