perjantai 21. syyskuuta 2012

Hankintoja

Nyt alkaa edessä olla hankintojen teko. Tänään hoitelin puhelin/nettiliittymä asioita ja kävin tuumailemassa tabletti vaihtoehtoja. Tällä tietoa päädyn tähän Samsungin Galaxy TAB" 10.1"16GB malliin. Toivottavasti on hyvä! Mietin Applen oman ja tämän välillä mutta myyjän mielestä tässä on parempia juttua mm. latauksien osalta tai siis kaikkia ei tarvitse erikseen ostaa. Puhelimena mulla on monen nokialaisen jälkeen Samsung ja siihen olen tyytyväinen.

Pitää tässä vielä kysellä vähän tutuilta käyttökokemuksia ja mielipiteitä :)

maanantai 17. syyskuuta 2012

18.9.

Tai aamuyön puolella tätä kirjoitan, nukkumaan pitäis mennä jo kiiruusti että jaksaa aamulla tehdä teräviä kysymyksiä eri verkkokaupan tekijöille. Pari tekijäehdokasta siis tiedossa mutta muutama asia aiheuttaa vähän ongelmia tai viivästyttää suunnitelmia. Tietokonetta olen paljonkin käyttänyt mutta tuollaisista asioista mitkä ovat siellä asiakkaalta piilossa ei voi tietää ennenkuin itse pääsee kokeilemaan ja nyt pitäis osata valita se oikea ratkaisu millä kauppaa pyöritetään! 

Ilmeen ym suunnittelija on tiedossa ja odotan innolla yhteistyön alkamista! :) Ideakuvia olen tehnyt valmiiksi ja pian laitan niitä eteenpäin. Samalla odottelen muutamalta yritykseltä katalogeja että pääsen vähän miettimään mitä kaikkea kaupastani tuleekaan löytymään. Innolla odotan tätä vaihetta! Ensimmäinen tuote saapui jo testattavaksi ja lupaavalta vaikuttaa! Näistä myöhemmin enemmän. 

Yritys on nyt rekisteröity ja nimikin pitäis olla valmiina käyttööni, lopullinen varmistus tulee kai lokakuun alkuun. Näin käsitin vaikka se jo tuolla ytj-palvelussa lukee. Pian sitten laitan tämän bloginkin julkiseksi ja aloittelen tällä puolen ainakin näin kuulumisia kertomalla verkkokaupan avausta odotellessa.